L’esport educatiu a temps complet i el seu impacte en la millora de les oportunitats educatives (Martorell Seminari 13/04)

Seguint en el marc del calendari d’activitats de celebració de Martorell CIUTAT EUROPEA DE L’ESPORT 2023, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell ha presentat el seu segon seminari “L’esport educatiu a temps complet i el seu impacte en la millora de les oportunitats educatives”.


Des d’una perspectiva de l’educació a temps complet, es van apropar als plantejaments pedagògics que configuren la pràctica de l’activitat física i esportiva i la seva rellevància en la millora de les oportunitats i l’equitat educativa, aprofundint en la connexió d’agents i aprenentatges que ens proporciona l’esport educatiu.

Podeu consultar el seminari en la pàgina de Martorell Ciutat Europea de l’Esport

RESUM de la jornada amb ART VISUAL

De nou Delphine Boghos va sintetitzar d’una manera visual, dinàmica i entenedora els conceptes i termes principals d’aquest seminari.

Consulteu tots els seminaris programats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell dins de la nostra secció de CONEIXEMENT – ActivaLab