Recepta sanitària esportiva i social (Martorell Seminari 16/03)

Durant la celebració de Martorell CIUTAT EUROPEA DE L’ESPORT 2023, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell va programar un cicle de seminaris amb l’objectiu de generar coneixement i compartir experiències sobre l’Esport Saludable al servei de l’Educació, la Cultura i la Cohesió Social. En aquest cas es tracta del seminari celebrat el 16/03/23 amb el títol de Recepta sanitària esportiva i social.


Dintre d’aquests seminaris van descobrir projectes, experiències, bones pràctiques i altres models vinculats a l’activitat física i la pràctica esportiva i el seu impacte en la societat, a través de professionals no només de l’esport, sinó altres àmbits que hi estan estretament vinculats com la salut, l’educació, les polítiques de gènere o l’esport en valors.

Podeu consultar el seminari en la pàgina de Martorell Ciutat Europea de l’Esport

RESUM de la jornada Recepta sanitària esportiva social amb ART VISUAL

Delphine Boghos és una artista que va sintetitzar d’una manera visual, dinàmica i entenedora els conceptes i termes principals de les diferents ponències, presentacions i col·loquis.

Seminari 1: Recepta sanitària esportiva i social
Seminari 1: Recepta sanitària esportiva i social
Seminari 1: Recepta sanitària esportiva i social

Consulteu tots els seminaris programats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell dins de la nostra secció de CONEIXEMENT – ActivaLab